Hitelek - biztosítások

...mert megoldásra szükség van!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

E-mail Nyomtatás

Jognyilatkozat

A "Hitelek-Biztosítások.hu" honlapon elérhető szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

A "Hitelek-Biztosítások.hu" honlap minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a "Hitelek-Biztosítások.hu" honlap weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a "Hitelek-Biztosítások.hu" honlap sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. Oldalainkon közzétett információink csupán tájékoztató jellegűek, s nem vállalunk felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért. Elképzelhető, hogy a pénzügyi intézmények és biztosítók aktuális információi, adatai, szolgáltatásai - technikai problémák, vonal- vagy rendszerhiba stb. miatt - eltérnek a weboldalon közzétettektől, esetleg hiányosak, vagy pontatlanok, így amennyiben ezen adatokra alapozva Ön üzleti döntést kíván hozni, kérjük előtte mindenképp tájékozódjon személyesen munkatársunknál.

A "Hitelek-Biztosítások.hu" honlap oldalain található információk, adatok felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet. Információink nem tekinthetők üzletviteli, befektetési, pénzügyi tanácsadásnak

Nem vállalunk felelősséget a honlap használatával kapcsolatos, a honlap oldalainak használatából, használatra képtelen állapotából származó, a honlap oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkező károkért.

A "Hitelek-Biztosítások.hu" honlapon megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum a szerzői jog védelme alatt áll, a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában előzetes írásbeli engedélyünk nélkül tilos átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

Honlapunkról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat a nem ellenőrizzük, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállalunk.

 

gjmu_gfb.jpg
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2019. július 20., szombat, Illés napja van. Holnap Dániel és Daniella napja lesz.

zayiflama ilaci
lida hapi
zayiflama ilaci
lida hapi
lida hapi
lida zayiflama
lida zayiflama
lida ankara
lida site
lida hapi adana
lida hizli zayiflama
lida satis sitesi
orjinal lida hapi
lida hapi izmir
lida satis
lida a
lida sitesi
lida hapi eskisehir
lida hapi adiyaman
lida hapi kirsehir
lida hapi
lida hapi
lida hapi
lida alin lida bayi